Poroka

Poroka, kot eden izmed najpomembnejših dni na vajini skupni življenjski poti, je vsekakor dogodek, ki vama in vajinim najdražjim v spominu ostane zelo dolgo. Dovolita, da naši izkušeni fotografi ujamejo najdragocenejše trenutke tega dne in jih kot vizualizirane spomine ohranijo za vedno.

Za vaju smo pripravili različne pakete poročne fotografije, za katere verjamemo, da bodo v popolnosti zadovoljile vse vajine želje in pričakovanja glede poročne fotografije.

Studio

111Smo podjetje, ki se lahko pohvali z velikim, sodobno opremljenim foto studiem v samem centru Novega mesta. Dogovorite se za termin studijskega fotografiranja in se počutite kot pravi foto model. Fotografiramo posameznike, ki bi želeli imeti nekaj profesionalnih fotografij, mlade družinice, pare, nosečke, otroke. Zaupajo pa nam tudi najrazličnejše glasbene skupine pri fotografijah za plakate, politiki v svojih predvolilnih kampanjah in mnogi drugi uspešni posamezniki.

Maturantski ples

10658802_340631192765734_1062589215284539760_oTrije dogodki se v življenju zgodijo le enkrat – rojstvo, smrt in MATURANTSKI PLES. Ne prepustite stvari naključju in pri fotografiranju tega neponovljivega dogodka zaupajte našim izkušenim, strokovnim in kreativnim fotografom. Zabavajte se v našem terenskem fotostudiu in za vedno ohranite spomin na gala večer, ki ste ga delili s svojimi sošolci in ostalimi najdražjimi.

Teren

10Fotografiramo vse vrste dogodkov –  praznovanja, jubileje, slovesnosti, priredite, koncerte, družabne in uradne dogodke. Pošljite povpraševanje za fotografiranje vašega  dogodka, ki bo s prisotnostjo profesionalnega fotografa zagotovo še bolj nepozaben in svečan, profesionalne fotografije pa bodo v vašem foto albumu ohranjale žive spomine za vedno.

Fotografiranje za dokumente

portretnePotrebujete fotografijo za potni list, osebno izkaznico? Morda delovno vizo ali avtobusno karto? Brez skrbi! V vseh naših poslovalnicah izvajamo fotografiranja za vse vrste osebnih dokumetov – hitro, ugodno, strokovno. Za dokumente brez težav fotografiramo tudi vaše najmlajše.

Evharistični obredi

Foto_1_0066Se približuje Sveti krst, Prvo obhajilo ali Sveta birma? Smo ekipa strokovno usposobljenih fotografov na področju fotografiranja evharističnih obredov. Dovolite, da profesionalni fotograf za vas ujame vse neponovljive trenutke pri podelitvi dragocenih zakramentov.