Razlaga opcij za foto korekcijo v programu ePhotoLab

Pred prvimi večjimi in pomembnejšimi naročili predlagamo, da naredite manjše testno naročilo z izbrano korekcijo, da preverite rezultate. Reklamacij glede na dopadljivost fotografij ne moremo vpoštevati.

Avtomatska korekcija

Vse fotografije stroj samodejno svetlobno in barvno koregira. Avtomatska korekcija je primerna za večino fotografij in je uporabljena pri veliki večini naših strank. Pomankljivost avtomatske korekcije je, da stroj ne zazna vsebine fotografije in lahko v določenih primerih naredi nezaželjeno korekcijo.

Ročna korekcija

Pri izbiri ročne korekcije se laborant (izdelovalec fotografij) za vsako fotografijo odloča ali potrebuje korekcijo ali ne. Po potrebi jih svetli, temni ter barvno koregira. Ker se želje od vsakega posameznika razlikujejo, vas prosimo, da pod opombe napišete kakšne želje za korekcije imate (npr. svetlejše, toplejši ton ter kontrastne). Ročna korekcija se zaračunava 0,02€ na fotografijo.

Brez korekcije

Fotografije se razvije brez ročne ali avtomatske korekcije. Primerno, če korekcije izvajate že v kakšnem zunanjem programu (Photoshop, Picasa, Photoscape, ipd.). Za optimalno razvijanje je obvezna predhodnja vskladitev vašega monitorja z našim printerjem s pomočjo testnih fotografij, ki jih pošljete v izdelavo. Opcija je primerna za napredne uporabnike ter profesionalne fotografe.

1
2
3
1

Avtomatska avtokorekcija:

Stroj se samodejno odloča o korekciji fotografij

2

Ročna avtokorekcija:

Naš laborant se glede na večletne izkušnje odloča za potrebno korekcijo fotografij

3

Brez korekcij:

Fotografije se barvno in svetlobno ne koregirajo, primerno za napredne uporabnike.